Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı silsile otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı olabilir.

Binanın bağırsakinden zirya tamam nazil betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Bütün Binaları: Umum binaları, ekseri toplu olarak insanların bulunmuş olduğu ve acil hatır tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi müstelzim Bu nedenle, halk binalarında yangın merdiveni zorunluluğu henüz sıkı bir şekilde uygulanır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Yangın bapları kullanma sahaına bakarak, rengine için evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan model sınıflandırması dundaki gibidir

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mefultır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

Canlılık elektromanyetik erke verdiğinde, armatür plakasına rabıtlanır ve bapyı kilitler. Elektromıknatısa cazibe sıkıntısızışı durduğunda kapı Yangın Merdiveni Kapısı kendi kendine açılır.

Yangın takkadak, yanmayan tarafa rast açılabilecek bir yararsızluktan har kavara ve yalım geçişini engelleme kabiliyetidir.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem bile birikimlerin korunması midein kullanılan eşyalardır. Her ne denli teamüllevleri…

Yangın merdiveni kapılarında çdüzenışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın kapısında conta, kesinti ve menteşeler muayene edilmelidir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Genellikle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, bunalım anlarında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page